Nieuws

De Kloostergang introduceert nieuwe wijnkaart met masterclass

De Kloostergang in Zenderen heeft een leuke manier gevonden om de nieuwe wijnkaart te introduceren. Eigenaar Freddy Cusell houdt een masterclass koken wijn en spijs in samenwerking met Heisterkamp Wijnkopers. Je geniet van eten en drinken, en verhalen over de wijnen.

‘Genieten van heerlijk, ambachtelijke gerechten met een beetje extra, namelijk het verhaal van wijn en spijs’, aldus Freddy Cusell over zijn masterclass koken wijn en spijs in restaurant De Kloostergang in Zenderen.

Freddy Cusell
De masterclass wordt uitgevoerd door Freddy en zijn rechterhand Berry Grevinga. Ze koken met een knipoog naar de Peruaanse en Spaanse keuken en laten jou als gast zien hoe je op een bijzondere manier beleving kunt toevoegen.

Wijn en spijs
Daarnaast hoor je waarom een bepaalde wijn zo goed past bij een specifiek gerecht en wat er nodig is om een en ander met smaak en beleving naar een hoger niveau te tillen.

Reserveren
Een plek aan tafel heb je voor 85 euro per persoon. De wijnen die worden behandeld, zijn na afloop te bestellen.

JRE Nederland
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (074) 267 32 15. Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Kloostergang, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

The Harbour Club in nieuw Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Volgend artikel

Dan Hunter nieuwe gast Joris Bijdendijk in Rijks Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.