Nieuws

Kliekjesmenu bij De Loohoeve in Schoonloo

Restaurant De Loohoeve in Schoonloo is van 15 tot en met 28 januari dicht vanwege de jaarlijkse wintersluiting. Daarom is er op zondag 12 januari een speciaal kliekjesmenu voor een aantrekkelijke prijs.

Ons keukenteam haalt weer alle creativiteit uit de kast om de koelkast leeg te koken, belooft De Loohoeve.

Dat gebeurt op zondag 12 januari met een 5 gangenkliekjesmenu. Dit kliekjesmenu wordt aangeboden voor 65 euro. Het restaurant is op zondag 12 januari van 13.00 tot 18.00 uur geopend en wie reserveert krijgt een tafel voor een periode van 3 uur.

Restaurant De Loohoeve is gevestigd in het Drentse Schoonloo en beschikt over een Michelinster. Vanuit Utrecht is het restaurant ruim binnen de twee uur bereikbaar, zeker op zondag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dry January-arrangement bij Basiliek in Harderwijk

Volgend artikel

Dineren bij restaurant Nultwintig op Dushi Curaçao

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.