Nieuws

Kijkje in de keuken bij sterrestaurant De Vrienden van Jacob

Vind je het leuk om een kijkje in de keuken te krijgen bij de goede restaurants van ons land? Zet dan zondag 16 september in je agenda. Die middag hoor je tijdens een driegangenlunch de verhalen achter Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord en haar sterrestaurant De Vrienden van Jacob.

Zondag 16 september heb je een unieke kans om Landgoed Duin & Kruidberg en het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob goed – en anders – te leren kennen. Je krijgt deze middag een kijkje in de keuken.

Alain Alders
Tijdens een uitgebreide driegangenlunch geniet je van de lekkerste gerechten van sterchef Alain Alders en zijn keukenteam. Centraal thema is de verbinding tussen het landgoed en de lokale producenten.

Landgoed Duin & Kruidberg
Voor deze bijzondere kennismaking met ‘het verhaal achter’ Landgoed Duin & Kruidberg en De Vrienden van Jacob betaalt je 100 euro per persoon.

Reserveren kan via de website van het landgoed. Daar kun je ook terecht voor het programma en de verdere informatie.

Vorig artikel

VANE Eindhoven viert eerste verjaardag met gastchefs

Volgend artikel

Da Vinci presenteert nieuwe maître-sommelier met arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.