Nieuws

In de keuken van Floris in Rotterdam introduceert BubbleBrunch

Restaurant In de keuken van Floris in Rotterdam introduceert de BubbleBrunch. Zondag 19 november serveert chef-kok Floris Versluijs vanaf 14.30 uur een brunch van zes gangen inclusief Champagnearrangement. Deelnemen kan voor een bedrag van 129 euro all-in.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het tijdens de eerste editie van de BubbleBrunch van restaurant In de keuken van Floris om brunchen met Champagne.

Champagne
Als gast geniet je van zes gerechten en zes Champagnes van één huis. Er is iemand van Champagnehuis Collet aanwezig voor een persoonlijke toelichting en er is gelegenheid om direct te kopen tegen départ en cave tarief.

De Champagnes van dit huis staan bekend om hun exacte en vigoureuze Champagnes en hun uitgebalanceerde houtgebruik.

Reserveren
De eerste BubbleBrunch van het restaurant aan de Honingerdijk in Rotterdam start om 14.30 uur. Een plek aan tafel kost 129 euro per persoon all-in en is te reserveren via de website van In de keuken bij Floris.

Vorig artikel

Video: Peter Klosse over wild (1)

Volgend artikel

Toegankelijk De Wiemsel geeft Ootmarsum extra aantrekkingskracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.