Nieuws

Kerstconcert en koelkast leegmaken bij Hostellerie de Hamert

Volop activiteiten bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi. Vrijdag 24 november is er een wijnproefavond in samenwerking met Vino Donino, zaterdag 23 december vindt er een kerstconcert plaats en de dag na Kerst kun je als gast meehelpen met het leegmaken van de koelkast.

Voor de elfde keer vindt vrijdag 24 november een wijnproefavond plaats bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi, aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Italiaanse wijnen
Vino Donino uit het Duitse Kempen laat je bijzondere Italiaanse wijnen proeven, terwijl je geniet van een verrassingsmenu van vijf gangen. Een plek aan tafel is te reserveren voor 89 euro all-in.

Harmonie
Zaterdag 23 december is het Limburgse restaurant het decor voor een kerstconcert van Harmonie de Vriendenkring uit Well.

Hostellerie de Hamert verzorgt een driegangenmenu (vooraf, in de pauze en als afsluiting). De avond bezoeken kan voor 45 euro per persoon. Drankjes zijn bij deze prijs niet inbegrepen.

Kliekjesavond
De dag na Kerst is de traditionele ‘kliekjesavond’. Voordat de deuren van het restaurant dicht gaan, kun je als gast helpen bij het leegmaken van de koelkast.

Je geniet van vijf gangen voor 52,50 euro. Een aperitief en koffie of thee met zoete lekkernijen zijn bij deze prijs inbegrepen.

Voor reserveringen en informatie kun je een e-mail sturen naar info@hamert.nl of bellen met telefoonnummer (077) 473 12 60.

Vorig artikel

Truffelweek bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Aroma’s van luxe parfumlijn in cocktails Pulitzer’s Bar Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.