Nieuws

Kennismaken met wereld Valuas tijdens speciaal evenement

Op een vriendelijke manier kennismaken met de wereld van Valuas in Venlo. Dat is het idee achter het sfeervolle evenement op zaterdag 6 mei. Als bezoeker maak je kennis met gerechten uit de keuken van het sterrestaurant in samenwerking met leveranciers en ontbreken uiteraard de drankjes niet.

Het Valuas-evenement vindt zaterdag 6 mei vanaf 14.00 uur plaats op het parkeerterrein van het door Michelin bekroonde restaurant in Venlo.

Marcel en Eric Swaghoven
Broers Marcel en Eric Swaghoven laten je ‘voor een klein bedrag’ kennismaken met de wereld waarin zij actief zijn.

Sterkeuken
Er zijn wijnen van The Wine Companions en het bier is van Lindeboom Brouwerij. Daarnaast de lekkerste gerechtjes uit de sterkeuken, in samenwerking met de leveranciers.

Asperges
Patisserie van Banketbakkerij Lamers, asperges van Teboza Asperges, kaas- en biologische producten van De Lindenhoff, brood van Bakkerij Fleuren, paling van Passie voor Vis, groentes van boer Henk van Bijzonder Brabants en vis van Schmidt Zeevis.

Michelin
Valuas in Venlo is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Broers Marcel en Eric Swaghoven

Het met één Michelinster bekroonde Valuas in Venlo is eigendom van de broers Marcel en Eric Swaghoven. In onze videorubriek Chef2Chef beantwoorden ze, onafhankelijk van elkaar, vragen over de ander.

Vorig artikel

Ceviche zeebaars van Albert van Rheede

Volgend artikel

Wijn-spijsavond bij sterrestaurant Merlet in Schoorl

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.