Nieuws

Kennismaken met nieuwe chef Jean Marie Gouda met proeverij

Mooie berichten uit Gouda. Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Jean Marie heeft een nieuwe chef-kok, Daniël Duijster. De rest van de maand februari kun je tegen speciaal tarief kennismaken. Voor 55 euro wordt een proeverij van zeven gangen geserveerd. En er is ook nog eens een nieuwe menukaart.

Daniël Duijster is geboren in Peru, maar opgegroeid in Gouda. Hij leerde het vak in keukens van diverse door Michelin bekroonde restaurants en keert nu terug naar zijn thuisbasis.

De nieuwe chef-kok noemt het een mooie kans om aan de slag te gaan bij een zaak die hij zo goed kent.

Aantrekkelijk tarief
De rest van de maand februari heb jij de kans om tegen aantrekkelijk tarief kennis te maken met de nieuwe man in de keuken.

Zeven gangen
Jean Marie serveert een proeverij van zeven gangen voor 55 euro (in plaats van 67,50 euro). Dat bedrag is inclusief een glas cava, waarmee je aan tafel kunt proosten met Daniël.

Bib Gourmand
Er is tevens een nieuwe kaart, met daarop extra aandacht voor het Menu Jean Marie, dat al meer dan 25 jaar het paradepaardje is van het restaurant dat door Michelin is bekroond met een Bib Krimpenerwaard
Gourmand vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Jean Marie is al 26 jaar een gerespecteerd culinair adres in de Krimpenerwaard. Met veel aandacht voor regionale producten. Reserveren kan via de website van het restaurant.

Vorig artikel

Moespotavond bij De Lindenhof op 27 maart

Volgend artikel

Pulitzer Amsterdam introduceert History Tour door hotelpand

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.