Nieuws

Kennismaken met nieuw Rantree via bijzonder arrangement

Wil jij als een van de eersten genieten van het nieuwe restaurant Rantree op de Dousberg in Maastricht? Reserveer dan voor het ‘Hello new view’-arrangement, een all-in arrangement met prachtig uitzicht vanuit het panoramarestaurant.

Restaurant Rantree verhuist binnenkort van de Kesselskade in het centrum van Maastricht naar de Dousberg, waar het op het Dormio Resort Maastricht een panoramarestaurant gaat runnen.

Vanuit het restaurant kijk je uit over de wijde omgeving met aan de ene kant het fraaie Maastricht en aan de andere kant over het water en de golfbaan het Belgische platteland. Voor de eigenaren Ralph en Jennifer Hermans komt hiermee een droom uit.

Op 1 en 2 november bieden ze gasten de mogelijkheid om als een van de eersten het nieuwe Rantree Sky High te beleven. Dit in de vorm van een het ‘Hello new view’-arrangement.

Het gaat om een all-in special met aperitief, amuses, een 5 gangenmenu met begeleidende wijnen, water en koffie of thee om de avond af te sluiten. Het arrangement wordt aangeboden voor een all-in prijs van 75 euro per persoon.

Reserveren kan door te bellen met 043-3215140, of door een mail te sturen naar info@rantree.nl.

Wie nog wil genieten van het ‘oude Rantree’, kan op 19 en 20 oktober nog boeken voor het ‘Bye bye Kesselskade’-arrangement. Dit arrangement bestaat uit en vier- of vijfgangenmenu aangeboden voor respectievelijk 52 en 62 euro.

Op de nieuwe locatie op de Dousberg is Rantree geopend van donderdag tot en met maandag voor lunch en diner. Op dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten. Voor ontbijt is het restaurant elke dag geopend van 07.00 tot 10.00 uur. Ook gasten die niet op het Dormio Resort Maastricht verblijven, kunnen reserveren voor het ontbijt.

Vorig artikel

Win exemplaar van Smakelijk! van Ronald Giphart

Volgend artikel

Sit down dinner jubilerend La Folie in Zaltbommel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.