Nieuws

Kelvin Lin (her)opent Nayolie bij Kelvin in Voorschoten

Kelvin Lin heeft Nayolie in Voorschoten heropend. De eetgelegenheid sloot als brasserie en heropent als een food & wine bar met de naam Nayolie by Kelvin Lin. De chef voert een modern Aziatische keuken met gerechten in bistronomiestijl en is aangesloten bij Euro-Toques Nederland.

Nayolie by Kelvin Lin is zaterdag 6 juli feestelijk heropend, nadat het enkele maanden gesloten was. In zijn vernieuwde zaak voert de 39-jarige chef een modern Aziatische keuken met invloeden uit Thailand, Japan, Maleisië en Singapore. De kaart bestaat uit tussengerechten in bistronomiestijl.

Aziatische keuken
Kelvin startte op deze plek met een lunchroom, maar koos uiteindelijk voor de huidige formule om te kunnen voldoen aan de vraag naar diners en Aziatische fine dining-gerechten.

Restyling
‘Met de restyling en conceptwijziging kan ik tegemoetkomen aan de wens van gasten om ook ’s avonds in een informele en huiselijke sfeer te genieten van Aziatische gerechten op niveau.’

Sake
Op de drankenkaart staan naast wijnen ook Japans bier en sake. De restyling is uitgevoerd door het Rotterdamse interieurontwerpbureau Jeroen Smeele, die de Japanse Izakaya – een informeer eetcafé – gebruikte als model voor de sfeer.

Euro-Toques Nederland
Nayolie by Kelvin is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch, borrel en diner, en is aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Summer Deal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

Volgend artikel

‘10 jaar Michelin’-menu Soigné in Bussum nu ook in weekeinde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.