Nieuws

Kaviaarlunch In Den Rustwat in Rotterdam

Restaurant In Den Rustwat (IDRW) in Rotterdam houdt op zondag 27 mei een exclusieve kaviaarlunch. Het gaat om een 4-gangenlunch inclusief diverse amuses en kaviaar van Anna Dutch Kaviaar.

Voor de kaviaarlunch op 27 mei vindt er een korte presentatie plaats over kaviaar. De presentatie wordt gegeven door de marketingmanager van Anna Dutch Kaviaar en biedt ruimte om vragen te stellen.

Aansluitend start de 4-gangenlunch, die wordt geserveerd inclusief amuses. Kaviaar van Anna Dutch is afkomstig van de klassieke Kaspische steur en is een van de zeldzaamste en meest gewaardeerde soorten kaviaar.

IDRW is gevestigd in een oude Rotterdamse herberg uit 1597 en heeft inmiddels een geschiedenis van maar liefst 400 jaar culinair genieten achter de rug. Het restaurant wordt gerund door Marcel van Zomeren, die gespecialiseerd is in vis, sauzen en schaal- en schelpdieren.

Vorig artikel

Restaurant de Witte Zwaan bestaat 25 jaar en geeft attentie

Volgend artikel

Bumbu Kitchen nieuw restaurant in NH Collection Doelen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.