Nieuws

Kamers Golden Tulip Strandhotel Westduin in Koudekerke gerenoveerd

Golden Tulip Strandhotel Westduin in het Zeeuwse Koudekerke heeft een restyling achter de rug. De hotelkamers en badkamers van het kusthotel zijn vernieuwd.

Na de verbouwing van de zalen in 2016, waren bij Golden Tulip Strandhotel Westduin nu de kamers en badkamers aan de beurt. Deze zijn in een nieuw jasje gestoken. De restyling past perfect bij de nieuwe look en feel van Golden Tulip.

Bij Golden Tulip Strandhotel Westduin hebben 21 kamers en 1 duinsuite een complete restyling gekregen. De kamers zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels en de bedden kregen een nieuwe achterwand.

Daarnaast zijn de muren geverfd of kregen een nieuw behang. Ook zijn de badkamers vernieuwd. Naast de kamers is ook de gang onder handen genomen. Er ligt nieuwe vloerbedekking en de muren zijn geverfd.

Eigenaren Eef en Jules Izeboud over de verbouwing: ‘In juni 2016 vernieuwden we onze meeting en event zalen al. We zijn ontzettend blij dat nu ook deze 22 kamers geheel zijn gemoderniseerd. Het zorgt voor een compleet andere, frisse uitstraling van ons hotel die perfect past bij de nieuwe look en feel van Golden Tulip’.

In 1984 ontving Golden Tulip Strandhotel Westduin haar eerste gasten en is inmiddels uitgegroeid tot een echt Zeeuws strandhotel waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich op hun gemak voelen en genieten van de Zeeuwse gastvrijheid.

Het hotel met 116 kamers heeft een unieke ligging in een schitterend natuurgebied op slechts vijftig meter van de zee en het strand en met zicht op bos en duin. Ook kun je hier terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij restaurant @Eef, op het sfeervolle tuinterras de Olive Garden of in de sfeervolle bar Paal 15.

Vorig artikel

De beste hotels en restaurants in de stad Groningen

Volgend artikel

Jan Smink start eigen restaurant

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.