Nieuws

Kaaslunch De Loohoeve en Van Tricht in restaurant in Schoonloo

Wegens succes herhaald! De Loohoeve en Kaasaffineurs Van Tricht uit Antwerpen verzorgen ook dit jaar een kaaslunch in het restaurant in Schoonloo. Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer serveren zondag 12 november een viergangenlunch en aansluitend is er gelegenheid deel te nemen aan een proeverij.

Tijdens de speciale lunch bij De Loohoeve geniet je van vier gangen met kaas als rode draad. Marleen en Jeroen Brouwer verwerken het subtiel in hun gerechten en Joost van Nijnatten van Kaasaffineurs Van Tricht uit Antwerpen vertelt je meer over de gebruikte kazen.

Vier gangen
De prijs voor de viergangenlunch bedraagt 59,50 euro per persoon. Dit bedrag is exclusief dranken. Een arrangement all-in is beschikbaar voor 129 euro per persoon.

Proeverij
Aansluitend is er gelegenheid om deel te nemen aan een proeverij. Deze activiteit is optioneel en – dus – niet bij de bovengenoemde prijzen inbegrepen.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@deloohoeve.nl. De lunch bij de bij JRE Nederland aangesloten horecagelegenheid start om 12.30 uur, de inloop is vanaf 12.00 uur.

Vorig artikel

Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg openen Ross Lovell Krimpen

Volgend artikel

Twee wildavonden bij restaurant l’Atelier in Gulpen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.