Nieuws

Jubileummenu bij De Treeswijkhoeve in Waalre

De Treeswijkhoeve in Waalre bestaat maar liefst 30 jaar. En dus is het tijd voor een feestje, vinden Dick en Anne-Laura Middelweerd die een prachtig jubileummenu hebben bedacht.

Wie het jubileummenu bestelt, wordt ontvangen met een heerlijk glas Ruinart-champagne. Daarna volgt een uitgebreid amusement. Gevolgd door een compleet verzorgd 4-gangenmenu met bijpassende wijnen en water naar keuze.

Het jubileummenu wordt afgesloten met koffie of thee en een parade aan zoetigheden. De prijs van dit all-in jubileummenu bedraagt 130 euro en is in de maanden februari en maart te gebruiken, behalve op de zaterdag.

Restaurant De Treeswijkhoeve ligt in een groen gebied in Waalre aan de verbindingsweg tussen Eindhoven en Valkenswaard, niet ver van de golfbaan Eindhovensche Golf. In 2000 namen Dick en Anne-Laura de zaak over.

De Treeswijkhoeve beschikt sinds 2013 over twee Michelinsterren en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Chef’s Table l’Atelier in Gulpen inluiden met Chef’s Tasting

Volgend artikel

De beste hotels en restaurants in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.