Nieuws

Jubileummenu bij restaurant De Moerbei in Warmond

Culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique bestaat 50 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren, serveert het hierbij aangesloten restaurant De Moerbei in Warmond in maart, april en mei een lunchmenu van drie gangen inclusief een glas Moët & Chandon Champagne en amuses voor een bedrag van 50 euro per persoon.

Restaurant De Moerbei is gevestigd in een oude boerenhoeve in het centrum van Warmond. De keuken staat onder leiding van patron-cuisinier Hans de Bont.

Alliance Gastronomique
De eetgelegenheid is aangesloten bij Alliance Gastronomique, het culinaire samenwerkingsverband dat in 2017 het 50-jarig bestaan viert.

Dit betekent dat alle aangesloten leden een actie hebben voor een bedrag van 50 euro per persoon.

Champagne
Bij De Moerbei is dat de jubileumlunch in de maanden maart, april en mei. Ontvangst met een glas Moët & Chandon Champagne en amuses, en aansluitend een lunchmenu van drie gangen.

Wijnen
De wijnen zijn van de hand van Meestergastronoom en gastvrouw Anjo de Bont. Op de kaart ‘gedurfde wijnen uit verschillende nieuwe en oude wijnlanden’. Reserveren voor dit speciale jubileummenu kan telefonisch via nummer (071) 51 56 898.

Via deze link kun je de acties van de bij de Alliance Gastronomique aangesloten restaurants bekijken.

Vorig artikel

Kunst aan de muur en op het bord bij Avant-Garde Van Groeninge

Volgend artikel

Video 50 jaar Alliance Gastronomique: toffe acties bij leden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.