Nieuws

Jubileummenu met gesigneerd palingboek bij De Lindenhof in Giethoorn

Restaurant De Lindenhof in Giethoorn bestaat 30 jaar. Dat vieren de eigenaren Martin en Marjan Kruithof met een 3-gangen verrassingslunch inclusief het boek ‘Ode aan de paling’ en signeersessie.

In 30 jaar tijd hebben Martin en Marjan een restaurant met een eigen karakter ontwikkeld. Zo staat er aan de Beulakerweg een fraai tweesterrenrestaurant met aan de overzijde van de weg een lodges om te overnachten, is er een sloepenboot om met ‘de varende chef Martin’ door de Giethoornse wateren te gaan, en beschikt het restaurant over een landingsplaats voor helikopters.

Om het jubileum te vieren, heeft De Lindenhof een speciaal menu samengesteld. Het gaat oom een gastronomisch driegangenmenu, gevormd door wisselende signatuurgerechten waarbij een vlucht door 30 jaar De Lindenhof wordt gemaakt. Het verrassingsmenu bevat daarnaast het boek ‘Ode aan de paling’ en een ontmoetings- en signeersessie met tweesterrenchef Martin Kruithof.

Restaurant De Lindenhof behoort al jaren tot de top van Nederland en beschikt al vele jaren over twee Michelinsterren. Michelin beschrijft De Lindenhof als ‘uitzonderlijke keuken’ en ‘een omweg waard’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Uitbreiding directie De Kromme Watergang in Hoofdplaat

Volgend artikel

Openingsdiner bij Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine in Oranjewoud

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.