Nieuws

Jubileummenu bij De Loohoeve in Schoonloo

Restaurant Hotel De Loohoeve in Schoonloo komt met een jubileummenu. Dit omdat Jeroen en Marleen Brouwer twee jaar eigenaar zijn van het Drentse horecabedrijf.

Twee jaar ondernemerschap wordt gevierd met een speciaal jubileummenu op elke woensdag, donderdag en zondag, met uitzondering van de feestdagen.

Het jubileummenu bestaat uit een 5-gangenmenu met appetizers, een glas goede champagne of een onderscheidende alcoholvrije cocktail, mineraalwater en koffie of thee met zoete lekkernijen. Dit alles voor een feestprijs van slechts 65 euro.

Het jubileummenu is geldig tot en met 31 maart 2019. Wie wil kan blijven overnachten in het prachtige Drenthe. Voor maar 45 euro per persoon extra krijg je bij het jubileummenu een terraskamer inclusief ontbijt.

Restaurant Hotel De Loohoeve ligt in het groene hart van Drenthe tussen Assen en Emmen. Vanuit Utrecht is het restaurant in zo’n anderhalf uur bereikbaar. De Loohoeve wordt gerund door Marleen en Jeroen Brouwer en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Matthäus Passion-menu bij La Folie in Zaltbommel

Volgend artikel

Menu ‘Goût de France’ bij La Provence in Zaltbommel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.