Nieuws

Jubileummenu Het Koetshuis Bennekom om 30-jarig bestaan te vieren

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom bestaat 30 jaar. Om dat te vieren serveren eigenaren Saskia, Wicher en Danny Löhr een speciaal jubileummenu. Aan de rand van de Veluwse bossen geniet je van vijf gangen voor 55 euro, met daarin onder andere zeebaars, kreeft, zwezerik, ribeye en kersen.

Het Koetshuis in Bennekom is een begrip. Sinds 1998 is het restaurant van Saskia, Wicher en Danny Löhr in het bezit van een Michelinster.

Vijfgangendiner
In 2016 bestaat de eetgelegenheid 30 jaar en dat is voor de eigenaren aanleiding een speciaal jubileummenu te serveren.

Voor 55 euro geniet je van een vijfgangendiner met daarin onder andere zeebaars, kreeft, zwezerik, ribeye en kersen.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@hetkoetshuis.nl, te bellen met (0318) 41 73 70 of via het reserveringsformulier op de website van het restaurant.

Alliance Gastronomique
Het Koetshuis is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. ChefsFriends feliciteert de familie Löhr en medewerkers van harte met het jubileum.

Ontdekkingstocht door achtertuin Het Koetshuis

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom ging vorig jaar herfst met gasten op ontdekkingstocht door de ‘achtertuin’. Op zoek naar eetbare paddenstoelen en bloemen. ’s Middags werden de producten gebruikt tijdens een mooie lunch.

Vorig artikel

Jef Schuur en Luc Kusters koken biologisch en plantaardig diner

Volgend artikel

Cultuurtocht onder leiding van hotelier Camille Oostwegel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.