Nieuws

Jubileummenu Die Heere Sewentien in Rosmalen

Restaurant Die Heere Sewentien in Rosmalen bestaat 15 jaar. Reden voor een feestje. Daarom biedt het restaurant een maand lang een speciaal jubileummenu aan.

‘Het is al weer vijftien jaar geleden dat wij de deur openden van ons restaurant in Rosmalen. Het is cliché, maar wat vliegt de tijd voorbij! Dit vieren wij met een speciaal jubileummenu’, laat de jubilaris weten.

Het gaat om een verrassingsmenu met vier gangen en daarbij bijpassende wijnen. Verder tafelwater en koffie of thee met friandises om het jubileummenu af te sluiten.

Dit menu wordt aangeboden voor 85 euro all-in en is geldig van 9 november 2017 tot en met 9 december 2017. Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat het om het jubileummenu gaat.

Restaurant De Heere Sewentien staat bekend als eigentijds ingericht restaurant met een inventieve keuken. Het restaurant wordt gerund door Barbara en Maurice Box. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij in een van de oostelijk gelegen nieuwbouwwijken van Rosmalen.

Het restaurant is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. En van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur voor diner. Reserveren voor het jubileummenu kan hier.

Vorig artikel

Twintig nieuwe adressen in Michelingids Bib Gourmand 2018

Volgend artikel

Blog: 90.000 koks en obers gezocht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.