Nieuws

Jubileummenu bij Tout à Fait in Maastricht

Tout à Fait in Maastricht bestaat 20 jaar. Om dit jubileum te vieren biedt het sterrestaurant in juli en augustus een speciaal jubileummenu aan.

Het gaat om een 5 gangen all-in jubileummenu waarbij de beste gerechten en beste wijnen van de afgelopen 20 jaar worden geserveerd. Het jubileummenu wordt aangeboden voor 120 euro per persoon en geldt zoals gezegd voor de maanden juli en augustus.

Reserveren voor dit speciale jubileummenu kan door te bellen met 043-3500405.

Tout à Fait wordt gerund door patron Bart Ausems en is gevestigd aan de Sint Bernardusstraat 16-18 in de binnenstad in Maastricht. Het restaurant heeft sinds 2002 een Michelinster en is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Moshik Roth

Volgend artikel

Fidèle nieuw kwaliteitsrestaurant in Drachten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.