Nieuws

Jubileummenu bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven bestaat dit jaar 15 jaar. Voor patron Johan van Groeninge en zijn team aanleiding om een mooi jubileummenu samen te stellen.

Dit verrassingsmenu bestaat uit een glas huisaperitief, een 5-gangendiner, vijf bijpassende glazen wijn tafelwater en mokka of theeservies met lekkernijen. Het jubileummenu wordt aangeboden voor een all-in prijs van 95 euro.

Dit arrangement is geldig van vrijdag 14 juni tot en met vrijdag 6 oktober 2017.

Het gaat om een verrassingsmenu maar we kunnen uit eigen ervaring spreken dat chef-kok Johan de gasten behoorlijk verrast. ChefsFriends.nl mocht onlangs de verrassende gerechten als geflambeerde langoustines, kreeft met kippenhuid en coquille met ganzenlever en truffel proeven. Hierover hebben we recent een blog gepubliceerd.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is gevestigd in het Philips-stadion. Vanuit het restaurant kijk je prachtig uit op het veld waar elke twee weken PSV zijn thuiswedstrijden speelt. Rondom het stadion zijn prima parkeermogelijkheden. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Barbecueën met uitzicht over de Maas bij Valuas in Venlo

Volgend artikel

Blog: Portugese gerechten bij ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.