Nieuws

Jubileumarrangement Lauswolt: 65 euro per nacht

Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag bestaat 65 jaar. Dat wordt gevierd met een speciaal jubileumarrangement. Dit bestaat uit een verblijf van 4 dagen op het landgoed voor slechts 65 euro per nacht.

Het jubileumarrangement is een ideaal moment om (nader) kennis te maken met dit Friese landgoed. Want wie bij Lauswolt verblijft, is omgeven door luxe, rust en natuur.

Het arrangement bestaat uit ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood. Er volgt drie keer een overnachting in een sfeervolle en luxe hotelkamer en driemaal een ontbijt met Champagne.

Het jubileumarrangement is beschikbaar in de maanden februari, maart en april (behalve op 10, 11 en 12 april) en kost 65 euro per persoon per nacht op basis van twee personen per kamer. Dineren in het sterrestaurant De Heeren van Harinxma of in de laagdrempelige bistro Nijeholt zitten niet in het arrangement.

Landgoed Lauswolt beschikt over een wellness met zwembad en golfbanen. Het hotel ligt in een groene omgeving op steenworp afstand van Drachten en Nationaal Park De Oude Venen rondom het dorp Eernewoude. Het gebied is het grootste aaneengesloten natuurgebied op het vasteland van Friesland en telt talloze wandel- en fietsroutes.

Wie denkt dat Beetsterzwaag ver weg is, heeft het mis. In anderhalve uur rijd je van Utrecht over de A6 door de polder naar Landgoed Lauswolt. Zeker voor zo’n rustgevend jubileumarrangement is deze reistijd te verwaarlozen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Brunchen bij La Rive in Amstel Hotel in Amsterdam

Volgend artikel

Nice to Meat jubileert: niet koninklijk, wel hofleverancier

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.