Nieuws

Jubileumarrangement Hostellerie de Hamert voor jubilaris Harold Kok

Wat een prachtige prestatie. Harold Kok is 25 jaar in dienst bij Hostellerie de Hamert. Daar moet op gegeten worden, en wel met een speciaal ‘Harold 25 jaar’-menu.

Chef-kok Harold Kok wil zijn mijlpaal graag vieren met gasten en relaties. Daarom is in de maanden oktober, november en december een speciaal menu samengesteld.

Dit menu bestaat uit een 4-gangendiner met door Harold geselecteerde gerechten. Het arrangement bestaat verder uit een overnachting in een kamer met zicht op de Maas en een ontbijt.

De prijs voor dit jubileumarrangement bedraagt 75 euro op donderdag, 85 euro op vrijdag en 95 euro op zondag. De prijzen zijn per persoon per nacht en gebaseerd op twee personen per kamer.

Hostellerie de Hamert is gevestigd in Wellerlooi aan de oevers van de Maas. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Hostellerie de Hamert kent een rijke culinaire traditie en wordt gezien als een van de beste adressen om in het voorjaar asperges te eten.

Vorig artikel

OverHEERLIJKE soep en salade uit Overijssel

Volgend artikel

Portugese avond bij Restaurant Soigné in Bussum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.