Nieuws

Jubileumarrangement bij 25-jarig Da Vinci in Maasbracht

Restaurant Da Vinci in Maasbracht van Margo Reuten en Petro Kools viert op 16 september het 25-jarig bestaan en dat wordt een jaar lang gevierd met een keur aan activiteiten. Te beginnen met een bruisend jubileumarrangement, dat te reserveren is tot en met 30 september.

‘Ons onderscheiden, gasten laten genieten van goed eten en goede wijnen en mooie gastvrije momenten scheppen.’

Margo Reuten
Voor Margo Reuten en Petro Kools de redenen om in 1993 van start te gaan met restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Op 16 september is dat exact 25 jaar geleden en dat wordt een jaar lang gevierd met tal van activiteiten en arrangementen.

Champagne
Het Bruisend Jubileumarrangement is een menu met vijf gangen, ontvangst met champagne, mineraalwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

In samenwerking met Louis Vutton Moët Hennesy worden bij het menu vijf topchampagnes geserveerd. Onder andere Ruinart, Dom Perignon en een vintagechampagne van Moët & Chandon.

Als dank voor je komst krijg je bovendien per twee personen een jubileumgeschenk van Alessi mee naar huis.

Reserveren
De kosten voor het arrangement bedragen 175 euro per persoon en is geldig van 16 tot en met 30 september voor zowel lunch als diner.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl, telefonisch via nummer (0475) 46 59 79 of via de website van Da Vinci o.v.v. Bruisend Jubileumarrangement.

Alliance Gastronomique
Op 16 september gelden eenmalig vaste tijden. De ontvangst voor de lunch is dan om 12.00 uur (einde 17.00 uur), vanaf 19.00 ben je welkom voor het diner.

Restaurant Da Vinci, aangesloten bij Alliance Gastronomique, heeft zomersluiting van maandag 23 juli tot en met dinsdag 14 augustus.

ChefsFriends feliciteert Margo en Petro van harte met deze mooie mijlpaal!

Vorig artikel

Zomermenu en Boschendal Picknick bij Hofstede Meerzigt

Volgend artikel

Nederlands wedstrijdteam kookt bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.