Nieuws

Jubileum- en sponsorlunch van Blok’s restaurant voor Alpe d’HuZes

Blok’s restaurant in Amersfoort komt een bijzondere lunch. Vanwege het 15-jarig jubileum van het restaurant wordt er een lunch geserveerd waarbij de opbrengt ten goede komt aan het goede doel, namelijk Alpe d’HuZes.

De speciale lunch is op zondag 6 mei en wordt vanwege de beperkte ruimte niet bij Blok’s restaurant maar bij Rauw in Amersfoort gehouden. De organisatie is wel in handen van Marco en Ingeborgh Blok van Blok’s restaurant.

Het gaat om een 6-gangenlunch, inclusief bubbels, wijn, water en koffie of thee. De prijs van dit arrangement kost 100 euro, waarvan 70 euro rechtstreeks gaat naar het goede doel. De overige 30 euro wordt gebruikt om de inkoopkosten van eten en drinken te drukken.

Zes is een symbolisch getal, want Marco en Ingeborgh fietsen zelf komende editie van Alpe d’HuZes mee en Marco wil dit jaar het maximaal aantal beklimmingen van 6 proberen te halen.

Marco en Ingeborgh gaat met 6 familieleden voor de tweede keer deelnemen aan Alpe d’HuZes. ‘Voor ons een manier om onze zwager te herdenken en iets goeds terug te doen om deze verschrikkelijke ziekte de kop in te drukken’, laten ze weten.

De speciale jubileum- en sponsorlunch op 6 mei is van 13.00 tot 17.30 uur bij restaurant Rauw op de Kaliumweg 8 in Amersfoort. Reserveren kan per e-mail naar info@bloksrestaurant.nl of telefonisch via 033-4610222.

Blok’s restaurant is gevestigd in de binnenstad van Amersfoort en staat bekende om de goede keuken. Daarmee behoort het restaurant tot de betere zaken van de provincie Utrecht.

Vorig artikel

Kookevent bij Zout&Citroen met Pascal Jalhay en Soenil Bahadoer

Volgend artikel

Restaurant Rantrée verhuist naar andere plek in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.