Nieuws

JRE beloont restaurants voor opvallend ondernemerschap

JRE Nederland heeft 25 januari drie leden beloond met een award voor opvallend ondernemerschap. HanTing Cuisine in Den Haag (beste restaurant), Laurent Smallegange van Spetters in Breskens (beste chef) en Lex Gasseling van Fris in Haarlem (beste gastheer) werden door collega’s uitgeroepen tot winnaars.

Het was voor het eerst dat restaurantvereniging JRE Nederland eigen leden op deze manier in de schijnwerpers zette.

Voorzitter Rik Jansma
‘Europees gebeurde het al en nadat we afgelopen jaar het internationale JRE-congres mochten organiseren, hebben we besloten dit ook in Nederland te introduceren’, aldus voorzitter Rik Jansma, zelf eigenaar van Basiliek in Harderwijk.

Alle leden van JRE Nederland mochten de afgelopen periode een stem uitbrengen op een collega in drie categorieën.

Duin & Kruidberg
Maandag 25 januari werden de winnaars bekendgemaakt in het volledig gerenoveerde Koetshuis Nova Zembla op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord.

Laurent Smallegange
Sterchef Laurent Smallegange van Spetters in Breskens mocht de award in ontvangst nemen die hoort bij de titel Chef van het Jaar.

HanTing Cuisine
Tot Gastheer van het Jaar werd Lex Gasseling van restaurant Fris in Haarlem uitgeroepen en de prijs voor Restaurant van het Jaar ging naar HanTing Cuisine in Den Haag, eveneens in het bezit van een Michelinster.

Ben je op zoek naar een locatie die opvalt vanwege het ondernemerschap, denk dan eens aan deze drie winnaars. Eet smakelijk!

Vorig artikel

Valentijn bij Savarin in Rijswijk: shared dinner en overnachten

Volgend artikel

Unieke Amsterdamse locaties slaan handen ineen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.