Nieuws

Joppe Sprinkhuizen van Sillyfox in Veghel kookt voor de koningin

Een eervolle opdracht voor Joppe Sprinkhuizen van restaurant Sillyfox in Veghel. Hij mag 10 september koken voor Hare Majesteit Koningin Máxima, die de Noordkade bezoekt vanwege het 100-jarig bestaan. En weet je wat extra leuk is: een aantal van de hapjes krijgt een plek in het menu van september.

‘Het is bijzonder bekend te mogen maken dat restaurant Sillyfox voor Koningin Máxima mag koken’, zo laat chef en eigenaar Joppe Sprinkhuizen weten.

Noordkade
Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt maandag 10 september de Noordkade in Veghel vanwege het 100-jarig bestaan en verricht bovendien de officiële opening van theater De Blauwe Kei.

Keuken
Joppe mag tijdens een forumdiscussie met het lokale bedrijfsleven de koningin en het gezelschap voorzien van hapjes en hen kennis laten maken met de keuken van restaurant Sillifox.

Menukaart
Extra leuk is dat de chef een aantal van de door hem geserveerde hapjes een plek heeft gegeven op de menukaart voor september.

Koninklijk
Dat betekent dat jij als gast dus ook een beetje koninklijk kunt lunchen of dineren als je reserveert.

JRE-Nederland
Dat laatste kan telefonisch via nummer (0413) 78 21 82 of via de website van restaurant Sillyfox, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

ChefsFriends wenst Joppe en zijn team heel veel succes en plezier met deze bijzondere opdracht.

Vorig artikel

Chefs Revolution: workshops, proeverijen en kookwedstrijden

Volgend artikel

De beste restaurants en hotels in Arnhem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.