Nieuws

Jonnie en Thérèse Boer openen Brass Boer Curaçao

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije hebben Brass Boer Curaçao geopend. Het restaurant, gevestigd op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, is de derde vestiging van de Brass Boer formule. De andere twee restaurants zitten in Zwolle en op Bonaire.

Brass Boer Curaçao serveert een brede keuze aan gerechten met Caribische invloeden en enkele klassiekers van De Librije. Er wordt met aparte lunch en dinerkaarten gewerkt. Voor de lunch worden snacks en lunchgerechten geserveerd van de speciale beachkaart; Brass Boer at de pier.

Bij het diner kan de gast zelf het menu samenstellen zoals bij alle Brass Boer restaurants. Of men laat zich verrassen door het 5-gangen menu samengesteld door de chef.

Bij Brass Boer Curaçao is het lunchen en dineren met prachtig uitzicht en elke dag een andere zonsondergang. Uniek aan deze vestiging is dat er ook een mogelijkheid is om strandbedden en palapas te huren, zodat je kunt genieten van een dag aan het strand, inclusief de service van het restaurant.

Jonnie en Thérèse laten weten trots te zijn op deze derde exclusieve locatie van Brass Boer op Blue Bay Resort. ‘Na de opening op Bonaire is het fantastisch dat Brass Boer nu ook op Curaçao zit. Lekker brassen aan de Caribische zee met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen gastvrijheid. Dat is wat wij onze gasten aanbieden.’

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ligt ten noordwesten van Willemstad, in een prachtige baai met dito strand. De ideale plek om te duiken, snorkelen en golfen. ‘Met de komst van Brass Boer naar ons resort kunnen we nu ook voorzien in de wens voor fine-dining. Een mooie aanvulling op de horeca die er al is’, aldus Sepp Koster van Blue Bay Resort.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jonge chef Sebas mikt op ster voor Ovum in Grave

Volgend artikel

Marcel van Zomeren 25 jaar eigenaar In den Rustwat Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.