Nieuws

Jonnie Boer en Sidney Schutte ontwikkelen culinaire babyvoeding

Jonnie Boer en Sidney Schutte hebben hun tanden gezet in babyvoeding. De twee topchefs zijn nauw betrokken bij Babe Baby Foods, een initiatief om gezonde en culinaire babyvoeding op de markt te brengen.

Boer en Schutte zijn verantwoordelijk voor de toevoeging van twee culinaire smaken aan het bestaande Babe-assortiment.

Jonnie heeft een frisse smaak ontwikkeld met een combinatie van pompoen, mango en kiwi, aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje.

Sidney heeft een diner- of lunchgerecht gecreëerd. Dit gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen vormt een aangename verrassing, zo laat Babe Baby Foods weten.

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. De beste chef van Nederland Jonnie Boer vindt het belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. ‘Als het ook nog eens heerlijk smaakt, kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen’, aldus Boer.

Het kookproces is gericht op maximaal vitaminebehoud. Om de voeding op een natuurlijke manier houdbaar te maken, wordt het licht aangezuurd met citroensap zonder dat het zuur de overhand neemt. Beide chefs vinden dat door gevarieerd te eten je jouw baby kan laten wennen aan verschillende smaken en dat ze deze gaan waarderen. 

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Robert Buurma rechterhand Arjan Bisschop bij Landgoed Lauswolt

Volgend artikel

Nieuwe keuken voor Carelshaven in Delden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.