Nieuws

Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

JRE-Nederland houdt van 19 tot en met 25 oktober haar zogeheten JRE Jongerenweek. Dit betekent dat alle jongeren tot en met 25 jaar een korting van 50 procent krijgen op de menuprijs bij alle bij de restaurantvereniging aangesloten restaurants in ons land.

De JRE Jongerenweek is een jaarlijks initiatief, dat is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met gastronomie op het hoogste niveau. Gedurende een bepaalde periode kunnen zij tegen speciaal tarief eten in één van de bij JRE-Nederland aangesloten restaurants.

Menuprijs
De jongerenweek 2020 vindt plaats van 19 tot en met 25 oktober. Plaats je in die periode een reservering, dan krijg je 50 procent korting op de menuprijs. Let op: dranken zijn exclusief, wel is een kop koffie inbegrepen.

Reserveren
Voor een overzicht van de bij de vereniging aangesloten restaurants, kun je terecht op de website van JRE-Nederland. Daar lees je ook meer over de mogelijkheden tot reserveren en de voorwaarden.

Aan de JRE Jongerenweek is een winactie gekoppeld. Wie daaraan meedoet, maakt kans op een koffiemachine van illy. Daarvoor kun je eveneens terecht op bovengenoemde site.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Met Chaîne des Rôtisseurs eten bij De Bloemenbeek in De Lutte

Volgend artikel

Okura Amsterdam introduceert iced afternoon tea in Serre

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.