Nieuws

Jonathan Karpathios over de Bieterbal, groenten en seizoenen

Jonathan Karpathios heeft van ‘Echt Eten’ een overtuiging gemaakt. In zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp spelen groenten de hoofdrol: in zijn gerechten – zelfs in de desserts – en in zijn dranken. Laatste succesnummer is zijn Bieterbal, een bitterbal gevuld met biet. Een gepassioneerd betoog over de seizoenen, Nederlandse producten en de beleving in zijn eigen restaurant voor de camera van ChefsFriends.

Dit is het tweede deel van een tweeluik met Jonathan Karpathios. In een eerdere video sprak ChefsFriends met hem over ‘Echt Eten’, zijn eigen kwekerij en Moeder Aarde als businesspartner. Via deze link kun je die video bekijken.

Vorig artikel

Duitse topchef Joachim Wissler naar Chefs (R)evolution

Volgend artikel

Zalm gegaard op kaneel en basilicum op de OFYR

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.