Nieuws

Johan van Groeninge naar Het Kasteel van Rhoon

Johan van Groeninge wordt de nieuwe chef-kok van Het Kasteel van Rhoon. Dat laat eigenaar Ad Janssen weten.

Van Groeninge volgt per 1 mei Chris de Jong op, die zijn loopbaan elders voortzet. Dat heeft Ad Janssen van Het Kasteel van Rhoon zojuist bekendgemaakt.

Jarenlang runde Van Groeninge het bekende Eindhovense restaurant Avant-Garde Van Groeninge. Het restaurant was gevestigd in het Philipsstadion en kreeg steevast een ster van Michelin. Na de overname van het restaurant vertrok Van Groeninge.

Het Kasteel van Rhoon is een romantische en vorstelijke locatie onder de rook van Rotterdam. Eigenaar is de bekende kok Ad Janssen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw interieur voor Beluga Loves You in Maastricht

Volgend artikel

Volendams icoon Hotel Spaander gaat weer open

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.