Nieuws

Joey de Kruijf van Central Park opent wijnbar in Den Haag

Joey de Kruijf heeft in Den Haag Wijnbar Pierre par CP geopend. De horecagelegenheid in het centrum van de Hofstad gaat draaien onder de vleugels van Central Park in Voorburg, waarvan hij eigenaar is. In het assortiment een voorraad van meer dan 750 wijnen van over de hele wereld.

Ondernemer en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf is sinds dinsdag 28 mei niet alleen eigenaar van Central Park in Voorburg, maar ook van wijnbar Pierre par CP in Den Haag.

Internationale wijnen
Met een bijzondere kaart maakt de eigenaar samen met bedrijfsleider Tessey Geurds de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor iedere wijnliefhebber.

Assortiment
Het assortiment bestaat uit exclusieve en toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Bar bites en heerlijke gerechten van chefs Tim Brood en Krisztian Parlagi maken de ervaring compleet.

Van 28 juli tot 4 augustus wordt de inrichting van Pierre par CP aangepast door de Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele. Die week is de wijnbar gesloten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Seizoensspecial bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Zeilen hijsen en asperges eten tijdens culinaire tocht Reederij Oosterschelde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.