Nieuws

Joey de Kruijf heropent vernieuwde wijnbar Pierre par CP

Joey de Kruijf heeft food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag heropend na een grootscheepse make-over. De ondernemer serveert er 650 wijnen van Central Park, het bedrijf in Voorburg waarvan hij eveneens eigenaar is. Chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi zorgen voor bijpassende food.

Eerder dit jaar maakte ChefsFriends melding van de aankoop van Pierre par CP door Joey de Kruijf.

SVH Meestergastheer
De ondernemer en SVH Meestergastheer liet destijds al weten zijn zaak van 28 juli tot 4 augustus te sluiten voor een restyling, uitgevoerd door de Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele.

Central Park Voorburg
Dinsdag 6 augustus was de feestelijke heropening. Joey de Kruijf en bedrijfsleider Tessey Geurds schenken de voorraad van ruim 650 wijnen van Central Park in Voorburg. In de hoop ze daarmee toegankelijk te maken voor iedere wijnliefhebber.

Assortiment wijnen
Het assortiment bevat wijnen van over de hele wereld, inclusief een selectie exclusieve wijnen. Bar bites en heerlijke gerechten van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi moeten de wijnervaring compleet maken.

Menukaart
De menukaart bestaat uit tien gerechtjes die naar hartenlust zijn te combineren. Voor wie dat wil, is een vast menu van vier, zes of acht gangen te kiezen. À la carte dineren is eveneens mogelijk.

Tussen de middag serveert Pierre par CP een businesslunch van twee gangen voor 25 euro. De keuken is doorlopend geopend.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foie royale: ‘Diervriendelijk en niet van echt te onderscheiden’

Volgend artikel

Smakelijke ontdekkingsreis door Italië bij hotel Winselerhof

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.