Nieuws

Jeu de Boules spelen bij Bolenius op Zuidas

De Zuidas in Amsterdam krijgt er een attractie bij. Op het Gershwinplein pal voor het bekende restaurant Bolenius komen petanque banen. Luc Kusters van Bolenius speelt hier slim op in en komt met Jeu de Bolenius.

‘Ons restaurant is bij mooi weer een verlengde van het plein. De zakenluid en de bewoners op de terrassen en de bankjes zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Met de komst van de Jeu de Boules-baan op het Gershwinplein kijken we uit naar nog meer gezelligheid’, aldus chef-kok en mede-eigenaar Luc Kusters.

Kusters vervolgt: ‘ Een petanqueset van champagnehuis Veuve Clicquot kan in bruikleen worden opgehaald bij restaurant Bolenius. Wij noemen het #JeuDe-Bolenius. We zijn trots op dit nieuwe dorpsplein’. De petanquebanen zijn in gebruik genomen door topchef Robert Kranenborg.

Bolenius kwam vorig jaar nog in het nieuws door de start van een eigen moestuin. Tussen de kantoorgebouwen op de Zuidas plukt Kusters ’s ochtends de groenten die hij ’s middags en ’s avonds serveert.

 

 

Vorig artikel

De Koelkast van Estée Strooker

Volgend artikel

Sterchef Niven Kunz presenteert eigen foodbox

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.