Jeroen Boone executive chef hotel Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam heeft Jeroen Boone aangesteld als executive chef. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor alle culinaire activiteiten in het hoofdstedelijke hotel. Dit najaar lanceert hij zijn menu in restaurant Jansz.
Jeroen krijgt in zijn nieuwe rol de leiding over restaurant Jansz, Pulitzer Garden, Pulitzer’s Bar en de evenementen van het hotel. In oktober presenteert hij zijn menu in restaurant Jansz.
Spectrum
De nieuwe eindverantwoordelijke komt over van Waldorf Astoria Amsterdam, waar hij verschillende functies vervulde. Zo was hij onder andere souschef van het met twee Michelinsterren bekroonde Spectrum. Ook het voormalige Bord’Eau in hotel De L’Europe staat op zijn cv.
Jeroen is bij Pulitzer Amsterdam de opvolger van Arnout van der Kolk, die in maart de overstap maakte naar Vineyard. Het vijfsterrenhotel is onderdeel van de Lore Group.
Lees ook:
Avani opent eerste Nederlandse hotel in Amsterdam
Nieuwe Wine Director voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Tjaco van Eijken nieuwe chef-kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.