Nieuws

Jenever Package bij hotel Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam heeft de Jenever Package gelanceerd. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen, een proeverij in de traditionele jeneverbar De Drie Fleschjes, cocktails van Pulitzer’s Bar en een cadeau op de kamer van het hotel.

De ultieme drankervaring, waarbij je als gast volledig wordt ondergedompeld in de meest traditionele drank van Nederland. Aldus Pulitzer Amsterdam over de deze herfst gelanceerde Jenever Package.

Proeverij
‘Gasten zullen het moderne en traditionele gebruik van de Nederlandse liquor ervaren. Reis terug in de tijd naar het oudste en meest traditionele jeneverproeflokaal van Amsterdam en ervaar een proeverij, zoals in het verleden werd gedaan.’

Pulitzer’s Bar
Aansluitend geniet je in Pulitzer’s Bar, de hotelbar van Pulitzer Amsterdam, van twee van de modernere versies van de jenever.

Prinsengracht
De Jenever Package bestaat uit een verblijf van twee nachten in het hotel aan de Prinsengracht, een proeverij in de traditionele jeneverbar De Drie Fleschjes, twee jenevercocktails gemaakt door Pulitzer’s Bar en een jenevercadeau in de kamer.

Reserveren
Voor het arrangement geldt een vanaf-prijs van 814 euro op basis van twee personen voor een verblijf van twee nachten in de periode van 18 november 2019 tot 15 maart 2020. Voor het plaatsen van een reservering, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bourgondisch lunchen bij vakkundig Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

De Swarte Ruijter in Holten houdt najaarsproeverij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.