Nieuws

Jeffrey Laarberg volgt Syrco Bakker op in keuken Pure C

Jeffrey Laarberg wordt de nieuwe chef-kok van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Pure C in Cadzand. Hij volgt Syrco Bakker op, die na twaalf jaar vertrekt.

De wisseling van de wacht is bekendgemaakt door de Sergio Herman Group, waarvan het Zeeuwse tweesterrenrestaurant onderdeel is. Syrco gaat ‘zijn horizon verbreden in het voorjaar van 2023’.

Sergio Herman
‘Syrco heeft de fundering gelegd van het hedendaagse Pure C’, zo laat de groep weten in een verklaring op sociale media. ‘De hele groep en Sergio Herman gaan zijn inspirerend leiderschap, zijn hartelijke persoonlijkheid en zijn professionaliteit missen.’

De tweesterrenchef werkt al vijftien jaar onder de vlag van Sergio Herman. Na drie jaar Oud Sluis in Sluis verhuisde hij naar Pure C in Cadzand.

Sergio Herman Group
De Sergio Herman Group laat weten dat Jeffrey Laarberg de opvolger wordt van Syrco en dat Pure C een vernieuwde filosofie krijgt, zonder daarbij de Zeeuwse roots los te laten. Over het hoe en wat wordt op een later moment meer gecommuniceerd.

Lees ook:
Overnachten op het water bij Strandhotel Cadzand-Bad
Foto’s vernieuwd restaurant Pure C in Cadzand
Video: Syrco Bakker over Pure C en zijn signatuur

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Roos Stevens maître en sommelier bij Bridges Amsterdam

Volgend artikel

Win amuses en recepten met app van Orangerie De Pol

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.