Nieuws

Bij Jef op Texel houdt ook deze zomer Club Loungy Mondays

Bij restaurant en hotel Bij Jef in Den Hoorn kun je ook deze zomer genieten van de Club Loungy Mondays. Van 11 juli tot en met 22 augustus serveren Jef Schuur en Nadine Mögling een champagne aperitief, bites, fingerfoods en snacks. De kosten bedragen 50 euro en reserveren is gewenst.

De zomermaanden staan op Texel in het teken van de Club Loungy Mondays. Zeven maandagen kun je voor 50 euro per persoon ontspannen genieten in het verbouwde hotel-restaurant van Nadine Mögling en Jef Schuur.

Bites en snacks
In juli op de maandagen 10, 17, 24 en 31 en in augustus op de maandagen 7, 14 en 21. De ontvangst is met een champagne-aperitief en aansluitend worden fingerfoods, bites en snacks geserveerd.

Reserveren
Reserveren wordt aanbevolen. Dat kan telefonisch (0222-21 96 23) of door het sturen van een e-mail naar info@bijjef.nl.

Les Patrons Cuisiniers
Restaurant en hotel Bij Jef in Den Hoorn op Texel is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Aspergeseizoen gedag zeggen met lunch bij De Loohoeve

Volgend artikel

Varen met en lunchen bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.