Nieuws

Jarig Bij Qunis in Lijnden komt met feestelijk arrangement

Restaurant Bij Qunis in Lijnden net ten westen van Amsterdam bestaat twee jaar. Om dit te vieren heeft het restaurant een speciaal jubileumarrangement samengesteld.

Het feestelijke arrangement bestaat uit een 5-gangenmenu inclusief een feestelijk glaasje mousserend aperitief voor 45 euro per persoon.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een lunch. Het arrangement bestaat dan uit een 3-gangenlunch met een feestelijk glaasje mousserend aperitief voor 30 euro per persoon.

‘Bij Qunis 2 jaar arrangement 2017’
Het feestelijk arrangement ter ere van de tweede verjaardag is geldig van 1 tot en met 15 maart op basis van beschikbaarheid. Wie reserveert, moet even ‘Bij Quinis 2 jaar arrangement 2017’ vermelden.

Restaurant Bij Qunis wordt gerund door Ronald en Tamara Kunis. Het restaurant is gevestigd in het oude gemaal De Lynden in Lijnden nabij Amsterdam-West. Bij Qunis biedt plaats aan circa 80 gasten en bevat twee aparte vergaderzalen. Verder heeft het restaurant een terras met uitzicht op de Ringvaart.

Vorig artikel

Video verbouwing Tante Kee: tafel met zicht op sterrenhemel

Volgend artikel

Sterrenchefs koken tijdens evenement Asperges op de Velden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.