Nieuws

Janine ter Berg wint exemplaar kookboek De geur van witte rijst

Janine ter Berg heeft een exemplaar gewonnen van het kookboek ‘De geur van witte rijst’. De actie was een initiatief van Go-Tan en ChefsFriends. De afgelopen week konden belangstellenden aangeven waarom ze graag wilden winnen. Uit alle inzendingen werd één winnaar gekozen.

‘De winnaar van het boek De geur van witte rijst is Janine ter Berg’, zo laat event manager Rozanne van Beem namens Go-Tan weten aan ChefsFriends.

‘Janine is dol op Indonesië en het eten daar. Daarnaast kookt ze ook nog ontzettend graag Indonesisch, dus het boek gaat zeker veelvuldig worden gebruikt.’

Indische eetcultuur
De geur van witte rijst is uitgegeven om de Indische eetcultuur in leven te houden voor de komende generaties.

In het kookboek zijn de mooiste verhalen en herinneringen en bijzondere recepten van drie generaties Indische mensen gebundeld.

Familierecepten
Go-Tan deed enkele maanden geleden een oproep om herinneringen, anekdotes, oude foto’s en natuurlijk de bijbehorende familierecepten in te sturen.

Het resultaat is De geur van witte rijst. De winst uit de verkoop van het boek gaat naar goede doelen in Indonesië.

Actie
Begin deze maand publiceerde ChefsFriends een artikel over het boek en daarin maakte Go-Tan melding dat het één exemplaar weggaf.

Belangstellenden konden een mail sturen en daarin aangeven waarom ze De geur van witte rijst graag wilden winnen.

Boekhandel
Het boek kost 24,95 euro en is verkrijgbaar via www.degeurvanwitterijst.nl of in de boekhandel.

Go-Tan en ChefsFriends wensen Janine veel kookplezier met haar nieuwste aanwinst. En als je straks het een en ander hebt gemaakt, dan ontvangen we graag enkele foto’s.

Vorig artikel

De Librije en De Leest hoog in ranglijst La Liste

Volgend artikel

René Brienen serveert stermenu voor klanten supermarkt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.