Nieuws

Janine Kinderman naar restaurant De Zeeuw in Haarlem

Janine Kinderman gaat aan de slag bij restaurant De Zeeuw in Haarlem. Ze komt over van restaurant &Moshik in Amsterdam.

‘Ik heb de afgelopen drie jaar met veel plezier bij &Moshik gewerkt en heb zowel zakelijk als persoonlijk veel geleerd. Ik heb mijn creativiteit ten volste kunnen benutten en ben dankbaar dat ik hier de ruimte voor heb gekregen. Graag wil ik mijn warme band met Moshik zèlf ook benadrukken, hij inspireert op vele manieren en we zijn zeer op elkaar gesteld. Moshik had dan ook volledig begrip voor mijn keuze om samen met Jeroen iets moois te gaan neerzetten in Haarlem’, laat Janine weten.

Janine Kinderman heeft de afgelopen jaren onder andere gewerkt bij De Bokkedoorns**, Chapeau**, De vrienden van Jacob*, FG (voorheen Ivy)**, Aan de Poel** en de afgelopen 3 jaar bij &Moshik**. In 2009 won zij het Nederlands kampioenschap meest gastvrije gastvrouw en in 2018 werd zij door GaultMillau genomineerd als talentvol sommelier.

‘Janine is de perfecte match voor mij’, geeft Jeroen de Zeeuw aan. ‘Buiten dat ze mijn partner is en ik haar dagelijks ga zien, vind ik Janine een ongelofelijk krachtige, zorgzame en getalenteerde vakvrouw. Ik heb zeer veel respect voor haar vakkennis, wijnspijs-combinaties en haar oog voor detail.’

Restaurant De Zeeuw is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nassaustraat in hartje Haarlem. De gerechten van chef-kok Jeroen de Zeeuw kenmerken zich door hun speelse karakter en verteerbaarheid, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap.

Vorig artikel

Originele jubileumactie bij Restaurant Meijer’s 2.0

Volgend artikel

Klassiekers in onalledaags jubileummenu Basiliek in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.