Nieuws

Jan Marrees sluit Bretelli af met menu met klassiekers

Het einde van restaurant Bretelli nadert. Vrijdag 23 november kun je voor het laatst terecht aan de Hoogstraat in Weert. Om op passende wijze af te sluiten, serveert de door Michelin bekroonde Jan Marrees een speciaal menu met klassiekers. Later dit jaar start hij in dezelfde plaats met restaurant Marrees.

De bouw van restaurant Marrees aan de Stadhuispassage in Weert gaat voorspoedig en dat betekent dat de laatste weken van Bretelli zijn aangebroken.

Michelin
Om op passende wijze af te sluiten aan de Hoogstraat, serveert sterchef Jan Marrees een speciaal menu met klassiekers.

JRE-Nederland
Dit menu telt zeven gangen (105 euro), maar is ook beschikbaar als vijfgangenmenu (79,50 euro). Vrijdag 23 november kun je voor het laatst terecht bij Bretelli, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Ben je benieuwd naar de gerechten die worden geserveerd, ga dan naar de website van het restaurant. Daar kun je ook je reservering plaatsen.

Restaurant Marrees

Jan Marrees stopt met Bretelli, omdat hij op een andere plek in Weert een nieuwe zaak kan starten. Eind dit jaar moeten de deuren van restaurant Marrees openen. Eerder dit jaar liet de sterchef de nieuwe locatie zien aan ChefsFriends.

Vorig artikel

Spetters in Breskens heeft speciaal menu voor jongeren

Volgend artikel

Wijnen uit de Rhône in de hoofdrol bij restaurant Da Vinci

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.