Nieuws

Jamie’s Italian Den Haag vanaf 22 augustus open

Jamie’s Italian Den Haag is vanaf dinsdag 22 augustus geopend. Het restaurant mikt op betaalbare gerechten met een persoonlijke service van een goed getraind 95 -koppig team onder leiding van restaurantmanager Greg Welburn en chef-kok Kosta Manetas.

Het restaurant telt 160 zitplaatsen en bevindt zich in het karakteristieke Sijthoff gebouw, ontworpen met 12 grote ooienvaars, het symbool van Den Haag. Het restaurant heeft een relaxte en bruisende atmosfeer.

De gezellige bar en pizza corner op de begaande grond, en de prachtige open keuken op de eerste verdieping maken het de prima plek om te genieten van een zakenlunch, drankje met vrienden of een familie diner.

Jamie Oliver laat weten opgewonden te zijn over de opening van de tweede vestiging in Nederland. De eerste staat in Rotterdam. ‘Den Haag is een mix van nationaliteiten en smaken’, aldus Oliver.

Jamie’s Italian Den Haag bevindt zich op de Grote Marktstraat 37. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner.

Jamie s Italian Rotterdam

Vorig artikel

Nederlandse hotelkamers met een fabelachtig uitzicht

Volgend artikel

Graffitikunstenaars tekenen voor interieur Cucina del Mondo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.