Nieuws

James Bond-menu bij Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel

Fans van James Bond opgelet! Vanaf 29 oktober – de premièredatum van Spectre, de 24e Bond-film – kun je bij Jaimie van Heije Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel voor 37,50 euro genieten van een speciaal 007 driegangenmenu. Deze wordt geserveerd zolang de film in de bioscopen draait.

‘The name is Bond, Jaimie Bond’, zo wordt het bijzondere driegangenmenu ‘vol vernuftige technieken’ aangekondigd.

007
Vanaf 29 oktober laat Jaimie van Heije van Jaimie van Heije Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel zich inspireren door de cinematografische hartenbreker 007.

Jaimie gaat met zijn gerechten ‘undercover in de wereld van de Britse meesterspion’. Spectre is de 24e film met James Bond, die opnieuw wordt gespeeld door Daniel Craig

Explosieve smaken
Met een speciaal menu wil hij ‘met seizoenproducten explosieve smaken creëren en maakt hij desserts tijdelijk vuurgevaarlijk’.

Het bijzondere driegangenmenu is vanaf 29 oktober beschikbaar en wordt geserveerd zolang Spectre in de bioscopen te zien is.

Reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer (020) 496 58 48 of via info@jamievanheije.nl. Meer informatie over het restaurant vind je op Jamievanheije.nl. ChefsFriends is benieuwd naar jullie ervaringen.

Vorig artikel

Ron Blaauw en Bobby Rust bij fundraising diner in The Grand

Volgend artikel

11 keer Nederlandse wijngaarden in beeld

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.