Nieuws

Jacob Jan Boerma serveert truffels bij Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen in Leersum start het jaar met een truffeldiner en -lunch onder leiding van Jacob Jan Boerma en events chef Peter Paul van Breemen. Het diner vindt plaats op zaterdag 14 januari en bestaat uit vijf gangen, de dag erna wordt een viergangenlunch geserveerd.

Wintertruffel mogen we gerust beschouwen als één van de mooiste ingrediënten van het seizoen. Bij Parc Broekhuizen kiezen ze voor een culinaire start van 2023 en zetten ze dit product in de hoofdrol tijdens een eenmalig diner en een eenmalige lunch.

All-in
Het truffeldiner op zaterdag 14 januari kost 165 euro per persoon en bestaat uit zes gangen, een aperitief, begeleidende wijnen en koffie of thee. Ook op zondag is het arrangement all-in, alleen krijg je dan vier gangen geserveerd. De kosten voor deze lunch bedragen 145 euro per couverts.

Lees ook:
Arturo Dalhuisen nieuwe chef Voltaire* in Leersum
Yornie van Dijk over Basiliek Harderwijk: ‘Vis uit IJsselmeer op kaart’
Jeffrey Laarberg volgt Syrco Bakker op in keuken Pure C

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel New York Rotterdam opent privébioscoop

Volgend artikel

Alliance Gastronomique breidt uit met Rijnzicht in Doornenburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.