Nieuws

Jacob Jan Boerma jaar lang aan de slag voor KLM

KLM serveert vanaf 25 oktober 2015 de maaltijden van de Nederlandse driesterren topchef Jacob Jan Boerma in de World Business Class op de vluchten vanuit Amsterdam. Jacob Jan is de eerste chef-kok die een heel jaar lang de keuken van KLM gaat verrijken.

‘Het is een fantastische uitdaging om met KLM samen te werken, één van de mooiste luchtvaart organisaties ter wereld. Ik kijk er erg naar uit om u als gast op grote hoogte kennis te laten maken met gerechten die wij weloverwogen hebben samengesteld met KLM, en hoop ik u culinair te verrassen’, aldus 
Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen.

Eigen signatuur
‘KLM is trots om weer samen te werken met een driesterren topchef. Dit keer is het Jacob Jan Boerma, van restaurant De Leest in Vaassen, die voor heerlijke menu’s gaat zorgen met geheel eigen signatuur’, aldus Mariam Kartman van KLM.

World Business Class
KLM biedt al jaren maaltijden aan in haar World Business Class die ontwikkeld zijn door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Door samen te werken met topchefs blijft KLM de culinaire wereld promoten aan boord. Eerder werden maaltijden aan boord geserveerd van onder meer Cees Helder, Margot Janse, Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder, Richard van Oostenbrugge en Jonnie Boer.

Jacob Jan heeft vier verschillende menu’s samengesteld die naadloos aansluiten bij de kwaliteit van KLM.

Boerma over foodtoerisme

Jacob Jan is groot voorvechter van Nederland internationaal op de kaart te zetten. Daarover liet hij zich eerder dit jaar uit voor de camera’s van ChefsFriends.

Vorig artikel

Video: Jamie’s Italian Restaurant in de Markthal Rotterdam

Volgend artikel

Big Bottle Party met vier tweesterrenchefs bij Parkheuvel Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.