Nieuws

Jaar uitluiden met surprisemenu Rantrée in Maastricht

Rantrée in Maastricht serveert de laatste dagen van het jaar een surprisemenu. Van 28 tot en met 30 december kun jij je in het restaurant laten verrassen tijdens zowel de lunch als het diner. Het menu is beschikbaar in drie, vier of vijf gangen.

‘De dagen na Kerst gebruiken we om het culinaire feestje dat Kerst voor de meeste mensen is, nog wat te rekken’, aldus eigenaren Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans van restaurant Rantrée. ‘We doen dit met een bijzonder surprisemenu, dat beschikbaar is als lunch en als diner.’

Drie, vier of vijf gangen
Volgens de ondernemers mag je verrassende en unieke culinaire creaties verwachten. Het menu is beschikbaar in drie (45 euro), vier (55 euro) en vijf gangen (65 euro). Desgewenst is een wijnarrangement beschikbaar.

JRE Nederland
Het surprisemenu wordt geserveerd van 28 tot en met 30 december. Aansluitend gaan de deuren van het restaurant twee weken dicht.

Reserveren kan via de website van Rantrée, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Arrangement van Restaurant Parkheuvel en Suite Hotel Pincoffs

Volgend artikel

Restaurant De Loohoeve in Schoonloo kookt de koelkast leeg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.