Nieuws

Italiaanse middag bij Kasteel TerWorm in Heerlen

Kasteel TerWorm in Heerlen houdt op zondag 15 juli ‘Bella Italia’. Het gaat hier om een Italiaanse middag waarbij een muzikale en culinaire wijnreis wordt gemaakt door het Zuid-Europese land.

Op het schitterende terras van Kasteel TerWorm verzorgd wijnhuis Vinisol uit Meerssen voor de wijnen. De chef-kok zorgt voor een menu met vitello tonnato, risotto, gegrilde rode mul met zeevruchten, geroosterde shortrib met krokante broodcroutons, tiramisu en een Italiaans kaasbuffet.

Het all-in arrangement ‘Bella Italia‘ van zesgangen wordt aangeboden voor 99,50 euro per persoon. Dit is inclusief aperitief en amuse, zesgangen wijn- en spijsdegustatie, tafelwater, mokka service en muzikaal entertainment.

De ontvangt op 15 juli is om 12.00 uur. Het menu start om 13.00 uur en vanaf 14.00 uur treden Gabrielle Massa en Davide la Cara op. Om 16.00 uur is de Italiaanse middag ten einde. Reserveren kan door te bellen naar 045-4001111.

Wie wil blijven overnachten, kan een kasteelsuite reserveren voor 75 euro per persoon.

Kasteel TerWorm ligt tussen Voerendaal en Heerlen, en is goed te bereiken via de E314. Het kasteelhotel beschikt over 40 luxe kamers en vorstelijke suites. Het restaurant staat onder leiding van SVH Meesterkok Andy Brauers. Kasteel TerWorm maakt onderdeel uit van Van der Valk.

Vorig artikel

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Volgend artikel

Knappe Koppen Week bij Landgoed Wolfslaar in Breda

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.