Nieuws

Italiaanse avond bij hotel Winselerhof in Landgraaf

In hotel Winselerhof in Landgraaf vindt vrijdag 25 augustus het jaarlijkse Italiaanse feest plaats. Een informele avond met livemuziek en driegangenbuffet uit de keuken van restaurant Pirandello, waarbij Italiaanse wijnen, water, frisdrank en bier zijn inbegrepen. De prijs per persoon bedraagt 85 euro.

Een informele avond met livemuziek, dat is Festa Italiana in hotel Winselerhof in Landgraaf. De ontvangst is om 19.00 uur met een glas sprankelende prosecco.

Wijnen
Aansluitend wordt een driegangenbuffet geserveerd, bij mooi weer op het binnenhof en anders in de Rome zaal. De prijs per persoon bedraagt 85 euro. Italiaanse wijnen, water, frisdranken en bier zijn bij dit bedrag inbegrepen.

Overnachten
Wie daarvoor belangstelling heeft, kan overnachtingen in het hotel dat onderdeel is van Oostwegel Collection. Voor een kamer inclusief prosecco ontbijtbuffet geldt een vanaf-prijs van 72 euro per persoon per nacht.

Reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer (045) 546 43 43 of door het sturen van een e-mail naar info@winselerhof.nl.

Vorig artikel

Geniet bij Waves at the Kurhaus van vuurwerkfestival

Volgend artikel

Dit zijn de topsuites van de Nederlandse tophotels

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.