Nieuws

Italiaans zomer-verrassingsmenu bij Mezzo in Braamt Montferland

De temperaturen in Nederland zijn Zuid-Europees te noemen en dat is voor restaurant Mezzo in Braamt, aan de voet van de heuvels van het bosrijke Gelderse Montferland, reden om met een speciaal en aantrekkelijk Italiaans zomer-verrassingsmenu te komen.

Mezzo beschikt over een ruim tuinterras met zicht op de Hettenheuvel, met 91,6 meter de hoogste heuvel van het Montferland. Dat betekent dus optimaal buiten genieten van warme zomeravonden met op tafel Italiaanse gerechten.

Er is daarom een speciaal vijf gangen Italiaans zomer-verrassingsmenu samengesteld. Dit menu wordt tot 31 augustus aangeboden voor slechts 39,50 euro. Dit is exclusief de drankjes en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en arrangementen.

Reserveren kan door te bellen met 0314-760222 onder vermelding van ‘Italiaans zomer-verrassingsmenu’.

Mezzo beschikt ook over hotelkamers. Dus wie wil blijven slapen, kan een sfeervol ingerichte kamer boeken.

De keuken van Mezzo wordt omschreven als ‘pure eenvoud’ met ‘herkenbare ingrediënten’. Het Italiaanse zomer-verrassingsmenu is een ontdekkingsreis door het scala van signature dishes van chef-kok Berry van de Ven.

Mezzo restaurant & kamers is gevestigd aan de Hooglandseweg 6 in Braamt op nog geen 10 minuten afstand van Doetinchem en op slechts een uurtje rijden van Utrecht. Het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.30 uur. Op zondag is de keuken doorlopend geopend tussen 17.00 en 20.30 uur.

Vorig artikel

Arrangement ‘vier de zomer’ bij De Moerbei in Warmond

Volgend artikel

Aanlokkelijk zomermenu bij Twenty2 in Apeldoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.